h1

Româneşte

Berlin Backgammon invită jucători de toate nivelurile la turneele noastre. Incepători, experţi şi intermediari vor găsi concurenţă bună şi o atmosferă plăcută. Vino alături de noi şi joacă la turneele care se desfăşoară în cadrul Campionatului de Berlin sau la turneul de începători de Berlin, care au loc în fiecare lună!

Ce-i care joacă pentru prima dată un turneu la Berlin vor fi acompaniat de un ghid pentru ca să cunoască sistemul nostru mai uşor.

Vă rugăm să consultaţi Calendarul Berlin Backgammon pentru toate evenimente de Backgammon din Berlin. Dacă aveţi o întrebare, vă rugăm să ne scrieţi un e-mail!

Toate meciurile se joacă dupa regulile internaţionale, adică cu cub de dublare şi cu regula Crawford în vigoare.

De obicei jucăm în a treia sâmbătă a fiecărei luni, cu excepţii, deci verificaţi datele în Calendarul Berlin Backgammon. Sezonul se va închide cu finala sezonului, un turneu de două zile, or în iunie or în iulie.

Înregistrarea începe la ora 12:00, turneul începe la ora 13:00.

Locul: en passant, Schönhauser Allee 58, 10437 Berlin (aproape de U2 Eberswalder Straße), Tel.: 0177–7383899.

Sistem de desfăşurare: Începem cu 4 meciuri de 7 puncte în sistem fiecare către fiecare (round-robin) scurtat. Ulterior, primii 8 jucători vor juca un turneu de 3 runde în sistem eliminatoriu (7/7/9), iar următorii, cu condiţia că au cel mai puţin o victorie, vor juca o „a doua şansă“ (Second Chance) în sistem eliminatoriu (5/5/5/5/7).

Costul de înscriere

Completă: 42€ (+ 4€ fond anual + 3-14€ comision de organizare). Side pool I opţional de 32€ (+3€ comision de organizare) or Side pool II opţional de 94€ (+6€ comision de organizare).

Începători: 10 € (+ 2-14€ comision de organizare).

Comision de organizare: Cu cît mai devreme vă înregistrați, cu cît mai ieftin va fi, vedeți aici.

Cîştigă 3 pînă la 6 participanţi (depinde de suma din înscrieri). Începători cîştig un premiu de recunoştintă mic fixat din înainte. Cea mai avansată jucatoare va cîstiga un Lady’s Prize, iar cel mai avansat jucător nou va cîstiga un Rookie’s Prize.

Utilizarea de ceasuri de backgammon este obligatoare. Timpul de rezervă pentru fiecare jucător este stabilit la 2:00 minute pe fiecare punct de meci. Pentru fiecare mutare timpul deductibil este stabilit la 12 secunde.

Table proprii sau un ceas nu sînt obligatoriu, dar va rugăm să-i aduceţi dacă-i aveţi!

Anunţul complet pentru sezonul 2019/20 al Campionatului de Berlin, care include şi regulamentul pentru turneul de începători, şi regulile de turneu pot fi citite numai în limba germană.

-> English
-> Français
-> Español
-> Türkçe
-> Ελληνικά
-> Pусский
-> فارسی
-> آللغة آلعربية
-> 中文版
-> Deutsch (kurz)

%d Bloggern gefällt das: